Home Eveniment Țigări în valoare de peste 70.000 de lei confiscate de polițiștii de...

Țigări în valoare de peste 70.000 de lei confiscate de polițiștii de frontieră de la Brodina VIDEO

Țigări în valoare de peste 70.000 de lei confiscate de polițiștii de frontieră de la Brodina.

Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului de Frontieră Brodina a observat, vineri după-amiază, pe direcția localității Ulma, un grup de persoane care transporta de la frontiera de stat spre interiorul țării mai multe colete voluminoase.

Imediat, poliţiştii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, iar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliţiştilor de frontieră, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean, ignorând somațiile acestora.

În vederea reținerii persoanelor implicate, au fost trase două focuri de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale, însă nici de această data cei în cauză nu s-au oprit.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite 12 baxuri cu țigări care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 5.999 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de peste 70.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi documentarea  întregii  activităţi infracţionale.

Exit mobile version