Peste 2.500 pachete de țigări descoperite în podeaua unui autoturism, în PTF Siret FOTO

AcasăEvenimentPeste 2.500 pachete de țigări descoperite în podeaua unui autoturism, în PTF...

Peste 2.500 pachete de țigări descoperite în podeaua unui autoturism, în PTF Siret.

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Siret au întocmit dosar penal pentru contrabandă unui cetățean român care a ascuns în podeaua autoturismului pachete de țigări, în valoare de peste 3.800 lei.

Marți seară, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Poliției de Frontieră Siret, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetățean român, domiciliat pe raza județului Suceava.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani, conducea un autoturism, marca Volkswagen, înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, și împreună cu câinele polițist Dima, au descoperit, ascunse într-un locaș special amenajat, în podeaua autoturismului 2.550 pachete de țigări, în valoare de 3.825 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, iar autoturismul în valoare de 55.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră suceveni au întocmit persoanei în cauză dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, conform modificărilor aduse de OUG 85/2022 Legii 86 din 2006 privind Codul Vamal al României.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite