TIR-ul unei firme din Suceava făcut scrum într-o parcare din Belgia

AcasăEvenimentTIR-ul unei firme din Suceava făcut scrum într-o parcare din Belgia

Trei autocamioane s-au făcut scrum într-o parcare din Belgia, sub ochii șoferilor care n-au putut face nimic până la venirea pompierilor. Unul dintre tiruri era înmatriculat în Suceava.

Sâmbătă seara, în jurul orei 21:00, trei tiruri au ars în parcarea ECS European Containers din Karveelstraat, Zeebrugge.

Zeci de camioane sunt parcate aici, în principal ale șoferilor străini care fie se odihnesc, fie așteaptă să fie încărcați. Mai ales în weekend este foarte ocupat. Incendiul a pornit în cabina unui tir și s-a extins la alte două vehicule parcate chiar lângă acesta.

Pompierii au intervenit la fața locului pentru lichidarea incendiului. În incendiu au fost distruse trei tiruri. Din fericire, în urma incendiului nicio persoană nu a fost rănită. Mulți șoferi au fost nevoiți să privească neputincioși cum autocamioanele colegilor lor au fost mistuite de flăcări.

Publicată de Mihai Ștefănucă pe Duminică, 15 martie 2020

Șoferii au auzit că șoferul camionului din mijloc gătea o oală cu mâncare în cabina sa, scrie focus-wtv.be. Alți șoferi de camioane vorbeau despre un scurtcircuit. De asemenea, pompierii au scos din camioane mai multe sticle de gaz.

 Cauza a fost accidentală: o problemă cu cablul electric al camionului de mijloc

„A luat foc de la tablou din fata am fost acolo și știu ” a precizat un șofer român, martor la cele întâmplate.

Sursă: www.focus-wtv.be

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite