miercuri, ianuarie 19, 2022
2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentTragedie într-o familie din Plopeni. Doi frați au murit după ce s-ar...

Tragedie într-o familie din Plopeni. Doi frați au murit după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon VIDEO

- Advertisement -

Tragedie într-o familie din Plopeni. Doi frați au murit după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Din primele verificări ale polițiștilor, a rezultat faptul că, cei doi tineri de 19 și respectiv 20 de ani locuiau cu familia pe raza satului Plopeni, cartier Mereni, orașul Salcea.

În cursul serii de luni unul dintre frați a mers în baia locuinței pentru a face duș folosind un boiler cu combustie gaz metan.

La un moment dat, fratele său a intrat și el în baie. După un timp, văzând că cei doi frați nu mai ies din încăpere, părinții au intrat în baie și i-au găsit pe aceștia în stare de inconștiență.

Imediat rudele au sunat la 112 și la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale. Cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, cei doi tineri nu au mai putut fi salvați, fiind declarat decesul acestora.

Cel mai probabil cauza decesului a fost intoxicație cu monoxid de carbon.

„S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă) urmând a se efectua și necropsiile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor deceselor dar și a tuturor circumstanțelor care au dus la producerea tragicului eveniment”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Prietenii celor doi frați sunt împietriți de durere și nu-și explică cum s-a produs tragedia. Potrivit acestora tânărul de 20 de ani s-a logodit în urmă cu două săptămâni și urma să se căsătorească în luna martie.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: