Tragedie. Un bărbat din Horodnic de Sus a murit strivit de o autoutilitară

AcasăRădăuțiHorodnic de SusTragedie. Un bărbat din Horodnic de Sus a murit strivit de o...

Tragedie. Un bărbat din Horodnic de Sus a murit strivit de o autoutilitară

Acesta s-a deplasat joi dimineață la domiciliul unui localnic din comuna Ulma pentru a executa o lucrare de cofrare a unei temelii.

Potrivit primelor informații, bărbatul din Horodnic de Sus a urcat la volanul unei autoutilitare, proprietatea bărbatulului din comuna Ulma, care se afla parcată în curtea acestuia, pentru a o muta din poziția în care se afla, întrucât în curte urma să intre o autobetonieră.

Acesta a mutat autoutilitara, a lăsat-o cu motorul în funcțiune, a coborât din vehicul după care și-a continuat lucrările de construcție alături de proprietar.

La un moment dat, în timp ce aceștia lucrau lângă un canal din beton, bărbatul din Ulma a observat cum autoutilitara se îndrepta spre ei, reușind în ultimul moment să se ferească de aceasta.

Celălalt bărbat nu s-a mai putut salva și a fost strivit de autoutilitară.

La fața locului a ajuns un echipaj medical, care din nefericire nu a mai putut face nimic pentru victimă, fiind constatat decesul acesteia.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Lucrătorii de poliție prezenți la fața locului au constatat că autoutilitara avea inspecția tehnică periodic expirată din data de 22 mai 2021, fapt pentru care s-a procedat la indisponibilizarea acesteia.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite