Transport de material lemnos confiscat de polițiști în urma unor controale în trafic

AcasăEvenimentTransport de material lemnos confiscat de polițiști în urma unor controale în...

Față de conducătorul auto s-a dispus și măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 2000 lei.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Straja în timp ce efectuau, joi după-amiază, serviciul de supraveghere, îndrumare și control trafic rutier pe DJ 209G, pe raza comunei Brodina, au oprit pentru control o autoutilitară ce transporta material lemnos.

Conducătorul autoutilitarei a fost identificat în persoana unui bărbat din comuna Straja, iar în urma interogării bazelor de date și a aplicației SUMAL 2.0, a rezultat că acesta nu deținea aviz de însoțire a materialului lemnos transportat.

Acesta a fost condus la sediul Ocolul Silvic Brodina, unde specialiștii silvici au procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând cantitatea totală de 2.75 m3 lemn foc rășinoase, specia molid.

În conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010 s-a dispus confiscarea cantății de 2,75 m3 lemn foc specia molid în valoare totală de peste 300 de lei, aceasta fiind predată în custodia Ocolului Silvic Brodina.

Față de conducătorul auto s-a dispus măsura sancționării contravenționale în cuantum de 2000 lei, conform Legii nr. 171/2010 .

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite