Trei bărbați au fost arestați după ce au furat dintr-o casă din Ilișești bunuri în valoare de 25.000 de lei FOTO

Trei bărbați au fost arestați după ce au furat dintr-o casă din Ilișești bunuri în valoare de 25.000 de lei

Polițiștii judiciariști din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Operațiuni Speciale – Suceava au reușit depistarea în flagrant a trei bărbați după ce au pătruns prin efracție în casa unei persoane vătămate din com./sat Ilișești, și au sustras scule pentru construit, materiale de construcții, reflectoare și aparatură electrică, în valoare de 25.000 lei.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru cercetări și luarea unor măsuri preventive.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Față de cei trei bărbați a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentații Instanței de Judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ulterior, față de cei trei, judecătorul de drepturi a admis propunerea parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava și astfel a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În continuare se efectuează cercetări în vederea probării întregii activități infracționale și tragerii la răspundere penală a autorilor sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: