Trei bărbați au fost reținuți după un scandal într-o sală de jocuri din Gura Humorului

Trei bărbați au fost reținuți după un scandal într-o sală de jocuri din Gura Humorului

La data de 23 septembrie, în jurul orei ora 23:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Gura Humorului s-au sesizat din oficiu cu privire la un scandal într-o sală de jocuri din orașul Gura Humorului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 23 septembrie, începând cu ora 18.00, la respectiva unitate economică a fost organizată o tombolă la care au participat mai multe persoane. La ora 23.00 între mai mulți participanți a izbucnit un scandal, s-au lovit reciproc și au distrus mai multe bunuri.

La fața locului nu au fost identificate persoane cu urme vizibile de agresiune și nicio persoană nu și-a manifestat intenția de a formula plângere pentru infracțiuni privind integritatea persoanei.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și în urma probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 43 ani din localitățile Gura Humorului și Valșea Moldovei, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire, iar prin ordonanța din data de 05 octombrie s-a dispus reținerea acestora pe o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava.

La data de 06 octombrie, cei trei bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :