spot_img

Trei indivizi au fost arestați după ce au atacat cu macetele un bărbat, pe terasa unui bar

AcasăEvenimentTrei indivizi au fost arestați după ce au atacat cu macetele un...

Trei indivizi din comuna Arbore au fost arestați preventiv după ce au atacat cu macetele un bărbat, pe terasa unui bar.

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus, în cursul zilei de luni, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de ceu treu agresori, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor și a infracțiunilor de amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, dispunând la aceeaşi dată şi luarea faţă de aceștia a măsurii reţinerii pentru 24 de ore.

În cursul zilei de marți, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a fost sesizat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpați pentru 30 de zile, propunere care a fost admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi emiţând mandate de arestare.

Potrivit procurorilor, în data de 04 august, în intervalul orar 23.20-23.30, cei trei indivizi s-au organizat și înarmat fiecare cu câte o sabie metalică de tip macetă, după care s-au deplasat lângă și apoi pe terasa unui bar din Arbore. Acolo, în prezența mai multor clienți, după un scurt conflict verbal, aceștia au lovit cu săbiile în mod repetat, cu intensitate, la nivelul capului și al umerilor, pe persoana vătămată producându-i acesteia leziuni prin lovire și tăiere care au necesitat pentru vindecare 10-12 zile îngrijiri medicale.

Victima, cu ajutorul unor persoane aflate pe terasa barului a reușit să se refugieze și baricadeze în interior, iar agresorii au proferat amenințări cu moartea la adresa sa și au lovit ușa și fațada clădirii barului cu săbiile, provocând teama și indignarea clienților prezenți.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img