Trei persoane rănite după coliziunea a două autoturisme, la Verești FOTO

Trei persoane rănite după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Accident rutier cu două autoturisme implicate pe raza localității Verești, vineri seară.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În urma evenimentului rutier trei persoane au fost preluate de ambulanțele SAJ. Două dintre victime au fost transportate la spital.

Un bărbat de 33 ani, din oraș Liteni, a condus autoturismul pe D.J. 290, în interiorul loc. Verești și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 65 ani, din municipiul Suceava, care circula din sensul opus. De asemenea, ulterior a mai fost acroșat și un autoturism condus de un tânăr de 21 ani, din comuna Verești.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 33 ani și a unei pasagere de 49 ani, din comuna Dumbrăveni.

Șoferul de 33 ani a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ceilalți doi șoferi auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00. Acestora li s-au prelevat câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră