Home Eveniment Trei tineri din Todirești au fost prinși în flagrant în timp ce...

Trei tineri din Todirești au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să fure combustibil din rezervorul unui buldoexcavator

Trei tineri din Todirești au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să fure combustibil din rezervorul unui buldoexcavator.

Marți noapte, lucrătorii S.P.R.12 Preuteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la o tentativă de furt de la un buldoexcavator de pe raza satului Hârtop.

La locul faptei s-a stabilit că autorii au încercat să sustragă combustibil din rezervorul unui utilaj, staţionat pe marginea drumului public, unde sunt realizate lucrări de amenajare a reţelei de apă potabilă şi canalizare.

În vecinătatea acestuia au fost descoperite două recipiente din plastic şi un furtun folosite de autori la săvârşirea faptei.

La fața locului au fost identificați trei tineri de 18, 19 și respectiv 21 de ani, toți din comuna Todirești. Iniţial tinerii nu au recunoscut participarea la faptă, însă după identificarea bunurilor abandonate, aceştia şi-au recunoscut vinovăţia.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști, sub aspectul săvârşirii “tentativei la infracţiunea de furt calificat”.

Totodată, față de cei trei indivizi s-a dispus măsura sancţionării contravenţionale conform Lg 55/2020.

Exit mobile version