Trei tineri reținuti de polițiști după efectuarea de percheziții în municipiul Suceava

AcasăEvenimentTrei tineri reținuti de polițiști după efectuarea de percheziții în municipiul Suceava

Trei persoane au fost reținute de polițiști și introduse în arestul IPJ Suceava după efectuarea a două percheziții domiciliare și probarea activității infracționale în 8 fapte de furt.

În urma activităților investigative și operative desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava la persoanele bănuite de comiterea furturilor din perioada iulie –septembrie 2020, au fost identificate ca fiind trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, toți din municipiul Suceava.

În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei trei suspecți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat” .

În dimineața zilei de miercuri s-a efectuat două percheziții domiciliare la locuințele suspecților situate în municipiul Suceava, fiind recuperate o parte din bunurile provenite din furturile comise de către aceștia.

Cei trei tineri au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Suceava unde au fost audiați în calitate de suspecți.

La sfârșitul audierilor s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 ore a suspecților, cei trei fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

În dimineața de joi, tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite