Tudor Plăcintă, ales președinte ATOP Suceava

Consilierul județean Tudor Plăcintă a fost ales, marți, președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Suceava.

În data de 21 iunie, în sala de pedagogie a Muzeului de Istorie Suceava, a avut loc ședința extraordinară a Autorității Teritoriale de Ordine Publică a Județului Suceava. La ședință au participat toți cei 16 membri ai autorității.

Ordinea de zi a ședinței a cuprins două puncte, respectiv:

  1. Alegerea președintelui Autorității Teritoriale de Ordine Publică a Județului Suceava, conform art.17 alin.(6) din Legea nr.218/2002 privind organizarea și funcționarea Poliției Române, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
  2. Completarea componenței Comisiei de coordonare, situații de urgență și pentru petiții prevăzută la art.14 din Regulamentul de organizare și funcționare a autorității teritoriale de ordine publică, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.787/2002.

Astfel, ca președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică a Județului Suceava a fost ales consilierul județean Tudor Plăcintă.

În ceea ce privește componența Comisiei de coordonare, situații de urgență și pentru petiții, s-a hotărât ca din această comisie de lucru a autorității să facă parte consilierul județean Marian Andronache.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră