duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUn adolescent de 14 ani din Voitinel a fost depistat de polițiști...

Un adolescent de 14 ani din Voitinel a fost depistat de polițiști la volanul unei mașini neînmatriculate

- Advertisement -

Adolescent de 14 ani, prins Un adolescent de 14 ani din Voitinel a fost depistat de polițiști la volanul unei mașini neînmatriculate

Polițiștii SPR 4 Gălănești în timp ce executau serviciul de control al traficului rutier, luni după-amiază, pe raza comunei Voitinel, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Audi 80, care circula pe DC Voitinel și care nu avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare nici în partea din față și nici în spatele mașinii.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate de către lucrătorii de poliție, procedându-se la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 500 de metri, conducătorul auto intrând frontal în stâlpul porții de acces al curții în momentul în care a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers spre dreapta.

Cu această ocazie, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui adolescent din comuna Voitinel, care a menționat faptul că are vârsta de 14 ani și că nu are asupra sa actul de identitate, iar mașina nu este înmatriculată dorind să o ducă la un centru de fier vechi.

Efectuând verificări în bazele de date ale poliției s-a stabilit faptul că autoturismul condus de către minor nu figurează ca fiind înmatriculat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, autorul fiind cercetat în stare de libertate.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: