miercuri, ianuarie 19, 2022
2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUn adolescent de 16 ani este căutat de familie și polițiști după...

Un adolescent de 16 ani este căutat de familie și polițiști după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors

- Advertisement -

Un adolescent de 16 ani este căutat de familie și polițiști după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Up date:

Minorul a fost găsit în cursul zilei de luni, 10 ianuarie, de poliţiştii de frontieră din Bihor într-un tren pe ruta Cluj Napoca – Viena. Acesta a plecat de acasă în data de 02 ianuarie.

„La data de 10 ianuarie a.c., minorul a fost depistat în P.T.F. Episcopia Bihor, la controlul Poliției de Frontieră, ca pasager în trenul de pe ruta Cluj Napoca-Viena. Tânărul a fost preluat de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și internat într-o unitate din cadrul D.G.A.S.P.C. Bihor”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Știre inițială:

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Constantin Tomozei de 16 ani, din municipiul Bacău, județul Bacău.

În seara zilei de 02 ianuarie, tânărul ar fi plecat voluntar de la adresa de domiciliu, din municipiul Bacău, județul Bacău, însă nu a revenit până în prezent.

Băiatul are 1,80 m înălţime , 70 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, păr șaten.

La data dispariției era îmbrăcat cu pantaloni de culoare închisă, hanorac albastru și avea asupra sa un ghiozdan albastru.

„Persoanele care pot furniza orice informaţie în legătură cu această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze SNUAU 112. În cadrul activităților investigative și de căutare au fost obținute date privind posibila deplasare a adolescentului pe raza județului Suceava”, a transmis Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: