Un adolescent de 16 ani s-a urcat la volan și a intrat cu mașina în gardul și anexa unei locuințe

Un adolescent de 16 ani s-a urcat la volan și a intrat cu mașina în gardul și anexa unei locuințe

Patrula de siguranţă publică din cadrul secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a fost sesizată, vineri după-amiază, prin SNUAU 112 de către un bărbat de 56 ani, din comuna Vicovu de Jos, cu privire la faptul că un minor a intrat cu mașina într-o anexă a locuinței sale.

Polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr în vârstă de 16 ani, din comuna Voitinel, împreună cu fratele său, au mers în localitatea Bivolărie, orașul Vicovu de Sus, cu autoturismul, care aparține tatălui celor doi. Autoturismul a fost condus de fratele mai mare, posesor de permis de conducere. Când au ajuns la locul de muncă cheile de la mașină au rămas la minor.

În jurul orei 15.00, adolescentul, fără știrea fratelui său, s-a urcat la volanul autoturismului respectiv și a plecat să îl ducă acasă pe un amic, până în comuna Vicovu de Jos.

Pe drumul comunal 47B din comuna Vicovu de Jos, într-o curbă la dreaptă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în derapaj, și a lovit cu partea lateral stânga față, gardul și o anexă (șopron).

În urma impactului nu au rezultat victime, evenimentul rutier soldându-se doar cu pagube materiale.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 g/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii s-au sesizat în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră