luni, iulie 4, 2022
31.8 C
Suceava
AcasăEvenimentUn adolescent din Rădăuți a fost reținut după ce a tâlhărit o...

Un adolescent din Rădăuți a fost reținut după ce a tâlhărit o bătrână în stradă

Un adolescent din Rădăuți a fost reținut după ce a tâlhărit o bătrână în stradă

Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie de 83 de ani despre faptul că o persoană i-a sustras borseta în timp ce mergea pe stradă.

S-a constituit echipa operativa complexă din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Rădăuți, care a efectuat activități investigative și de cercetare penală, stabilind că bătrâna s-a deplasat pe raza municipiului Rădăuți, iar la un moment dat aflându-se pe o stradă din oraș a simțit cum din spate o persoană, a prins borseta pe care o avea agățată de mâna dreaptă și a smuls-o, după care a fugit.

În interiorul borsetei femeia avea un portofel, cheile de la locuință și suma de aproximativ 400 lei.

Din investigațiile efectuate, s-a stabilit că persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii este un adolescent de 16 ani din localitate.

Acesta a fost identificat și s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârşirea infracțiunii de „tâlhărie”.

Prin ordonanța din data de 23 iunie, s-a dispus reținerea adolescentului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, cu privire la infracțiunea de „tâlhărie”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Rădăuți sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: