spot_img

Un autotren încărcat cu lemne s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe varianta ocolitoare a Sucevei FOTO

AcasăEvenimentUn autotren încărcat cu lemne s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe...

Un autotren încărcat cu lemne s-a răsturnat în afara părții carosabile, la ieșire din Suceava, varianta ocolitoare spre Siret, joi dimineață.

În urma accidentului șoferul a fost rănit. Bărbatul a fost găsit de cadrele medicale în stare de conștiență și cooperant. Paramedicii SMURD îl monitorizează.

„Intervenim la fața locului cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă (sunt scurgeri de motorină) și o ambulanță SMURD”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Un bărbat de 28 ani, din județul Harghita, în timp conducea ansamblul auto format din autoutilitara și semiremorca cu care efectua un transport de lemne, pe VO2P, având direcție de deplasare Șcheia-Pătrăuți, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la UPU Suceava, din cadrul Spitalului Județean Suceava.

De asemenea, în urma accidentului rutier a rezultat avarierea unui stâlp de iluminat cu panouri solare și a două indicatoare rutiere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La fața locului s-au prezentat și lucrătorii de la Secția Drumuri Naționale pentru evaluarea pagubelor produse, precum și cei de la I.S.C.T.R. pentru verificarea legalității transportului de material lemnos.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img