Un autoturism a luat foc în curtea unei case din Bălcăuți

AcasăEvenimentUn autoturism a luat foc în curtea unei case din Bălcăuți

Un autoturism a luat foc în curtea unei case din Bălcăuți.

Poliția orașului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112, sâmbătă după-amiază, de către un tânăr de 21 ani, din comuna Bălcăuți despre faptul că autoturismul său a luat foc în curtea locuinței.

În cursul zilei sâmbătă, tânărul s-a deplasat cu autoturismul proprietate marca Opel Astra, din municipiul Rădăuți la locuința părinților din comuna Bălcăuți, iar în momentul în care a ajuns, a parcat autoturismul în curtea locuinței și a intrat în casă.

La scurt timp, tatăl său a observat că autoturismul fiului său a luat foc.

Până la sosirea pompierilor militari la fața locului, proprietarul a reușit să pătrundă în interiorul autoturismului și să îl scoată din treapta de viteză și să decupleze frâna de mână, apoi, împreună cu vecinii, l-au scos pe islazul din fața locuinței.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Siret cu o autospecială cu spumă care au procedat la localizarea și stingerea incendiului.

În urma incendiului, autoturismul a fost distrus în proporție de circa 60 -70%, fiind distrus motorul și bordul, prejudiciul fiind de 2.500 Euro.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la o defecțiune la instalația electrică a mașinii.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite