Home Eveniment Un băiețel de patru ani a ajuns la spital cu arsuri după...

Un băiețel de patru ani a ajuns la spital cu arsuri după ce i-au luat hainele foc în timp ce se juca la sobă

Un băiețel de patru ani a ajuns la spital cu arsuri după ce i-au luat hainele foc în timp ce se juca la sobă.

Lucrătorii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Marginea au fost sesizaţi, joi seară, de către reprezentanții Spitalului Județean Suceava, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o femeie, din comuna Volovăț, împreună cu fiul ei minor, în vârstă de 4 ani, care prezenta arsuri la nivelul pieptului și al gâtului.

Polițiștii au stabilit că, miercuri, în jurul orei 11.30, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu fiul ei minor, femeia a aprins focul în soba pe lemne, aflată în dormitorul locuinței, pentru a se încălzi. În jurul orei 12.00, aceasta s-a deplasat într-o altă cameră a locuinței lăsându-l pe minor pe un pat din dormitor.

Profitând de lipsa mamei sale din cameră, copilul s-a apropiat de soba pe lemne și a deschis portița, ocazie cu care i-a luat foc bluza pe care o purta. Alertată de țipetele băiețelului, mama a venit imediat în cameră, l-a dezbrăcat pe fiul ei de bluza pe care o purta, observând că acesta a suferit arsuri la nivelul gâtului și a pieptului.

A doua zi, observând că starea fiului ei nu se îmbunătățește, femeia s-a deplasat împreună cu acesta la Spitalul Municipal Rădăuți. Fiind consultat, minorul a fost diagnosticat cu „arsuri de gradul 2, 3 și 4 la nivelul gâtului și al pieptului”, fiind transferat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

Atât polițiștii cât și reprezentanții D.G.A.S.P.C. Suceava fac cercetări în acest caz.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.

Exit mobile version