vineri, octombrie 23, 2020
Acasă Eveniment Un băiețel de patru ani a dispărut de lângă casă. Micuțul fost găsit la aproximativ 4,5 kilometri de locul dispariției VIDEO

Un băiețel de patru ani a dispărut de lângă casă. Micuțul fost găsit la aproximativ 4,5 kilometri de locul dispariției VIDEO

Un băiețel de patru ani a dispărut de lângă casă. Micuțul a fost căutat de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari și a fost găsit la o distanță de aproximativ 4,5 kilometri de locul dispariției.

Miercuri seară, în jurul orei 19.10, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că un băiețel în vârstă de patru ani din comuna Bosanci a dispărut în condiții suspecte.

S-a stabilit faptul ca minorul a plecat în jurul orei 16.00 la o familie învecinată însoțit de doi căței. Ulterior, mama acestuia, observând că afară s-a făcut frig, a vrut să îi ducă băiețelului un articol vestimentar, în acel moment constatând că acesta nu se afla la familia respectivă.

Inițial familia minorului a făcut verificări în zonă, însă, ulterior, a sesizat poliția.

“Bună ziua! Astăzi, în jurul orei 16.00, s-a pierdut un băiețel(are 4 ani, blonduț, îl cheamă Bogdan, este dolofanel) locuiește în Cumpărătura (Căldărușa) împreună cu mama lui, see plimba cu cățelul și a dispărut de lângă casa, dacă l-a văzut cineva vă rog dați-mi un mesaj!”, a scris mătușa copilului pe Facebook.

În regim de urgență s-a constituit grupa de coordonare la nivelul Poliției Municipiului Suceava, fiind cooptate forțe suplimentare pentru căutări.

În zonă, unde existau și lanuri de porumb s-au deplasat 18 polițiști, sprijiniți de patru jandarmi. La fața locului a ajuns și un echipaj cu camera de termoviziune din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și grupele de câini de urmă, autoritățile locale implicând și voluntari.

Totodată la fața locului s-au deplasat și pompieri, inclusiv cu o ambulanță SMURD.

“În jurul orei 21.10 un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Scheia l-a identificat pe minor în zona Moara Nica, la aproximativ 4,5 km de locul dispariției. Băiețelul era într-o stare psihico-fizică bună și a fost evaluat medical. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în soluționarea acestui caz”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

“Bogdănel e acasă. Colegii mei l-au monitorizat și l-au învelit într-o folie izotermă până când a ajuns acasă. În afară de o ușoară hipotermie (avea mânuțele și piciorușele înghețate, fiindcă s-a udat tot), starea lui era bună. Paramedicii i-au schimbat hăinuțele și l-au băgat în pat, nu înainte ca micuțul să mănânce, pentru că era înfometat, sărăcuțul”, a precizat Alin Găleată, putător de cuvânt ISU Suceava.

știri ultimă oră

Dornean condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare

Dornean condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare pentru furt calificat. Poliţia municipiului Vatra Dornei a primit...

Beat la volan un șofer din Botoșani a ajuns cu mașina în șanț

Beat la volan un șofer din Botoșani a ajuns cu mașina în șanț. Poliția orașului Salcea a fost sesizată,...

Pacienții diagnosticați cu Covid 19 vor putea fi tratați și în spitalele din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Siret

Pacienții diagnosticați cu Covid 19 vor putea fi tratați și în spitalele din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Siret.

Cele mai citite știri

Accident rutier cu două victime pe raza localității Vicovu de Jos FOTO

Accident rutier cu două victime pe raza localității Vicovu de Jos, marți, în jurul orei 11.30.

Un tânăr din Poiana Stampei a fost prins beat și fără permis la volanul unei mașini furate

Un tânăr din Poiana Stampei a fost prins beat și fără permis la volanul unei mașini furate. Acesta a fost reținut pentru...

Autoturism de teren răsturnat pe un drum de munte din Brodina. Șoferul a rămas blocat în interior FOTO

Autoturism de teren răsturnat pe un drum de munte din Brodina. Șoferul a rămas blocat în interior.

Șoferiță prinsă băută la volan, în Vicovu de Sus

Șoferiță prinsă băută la volan, în Vicovu de Sus. O femeie în vârstă de 31 de ani, din comuna...

Opt focare de Covid 19 sunt active în județul Suceava

Prefectura Suceava a anunțat luni, 19 octombrie, că în județul nostru sunt active opt focare de Covid 19.