Un băiețel de șapte ani din Stulpicani a ajuns la spital cu arsuri pe față, după ce a aruncat în foc o sticlă cu spirt

Un băiețel de șapte ani din Stulpicani a ajuns la spital cu arsuri pe față, după ce a aruncat în foc o sticlă cu spirt.

Lucrătorii Postului de Poliţie Stulpicani au fost sesizați, marți dimineață, de către un bărbat din comuna Stulpicani, satul Gemenea, cu privire la faptul că fiul său prezintă mai multe arsuri la nivelul feţei şi are nevoie de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate s-a stabilit că băiețelul în vârstă de 7 ani locuieşte împreună cu părinţii şi bunica în comuna Stulpicani, satul Gemenea.

Din relatările părinţilor şi ale bunicii a reieșit faptul că în data de 01 martie, în jurul orei 19.00, minorul se afla în locuinţă împreună cu bunica lui. La un moment dat, femeia a ieşit afară pentru a efectua treburile gospodăreşti, lăsând copilul fără supraveghere. Când s-a întors în locuinţă, aceasta a observat că băiețelul prezintă mai multe urme de arsură pe faţă. Totodată bunica a observat jos, lângă sobă o sticlă de spirt pe care copilul a luat-o de pe dulap şi a aruncat-o în sobă, producându-se o flacără care l-a lovit în faţă şi i-a provocat arsuri.

Tatăl minorului a declarat că nu a solicitat intervenţia ambulanţei la 01 martie pentru că a considerat băiețelul nu prezintă arsuri grave şi poate fi tratat la domiciliu.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei, care i-a acordat micuțului primele îngrijiri medicale şi a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliţie Stulpicani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră