Un băieţel în vârstă de 12 ani din Șaru Dornei are nevoie urgent de un transplant renal

Stire din :

Un băieţel în vârstă de 12 ani, din localitatea Neagra Șarului, comuna Șaru Dornei, are nevoie urgent de un transplant renal. Familia acestuia are nevoie de ajutorul nostru pentru a-i asigura copilului tratamentul medicamentos până la efectuarea transplantului.

Problemele lui Alexandru Ioan Șipot au început la câțiva ani după naștere și au urmat ani grei în care acesta și-a petrecut copilăria prin spitale.

Băiatul a fost internat de mai multe ori Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Maria” Iaşi, unde a urmat tratament de specialitate. Ultima dată, acesta a stat internat două luni de zile în spital, funcția rinichilui său drept fiind redusă la mai puțin de 20%.

Potrivit rudelor, Alex a urmat lunar tratament medicamentos, dar în ultimele luni acesta nu a mai dat randament.

Pentru ca Alex să zâmbească din nou are nevoie de ajutorul nostru. Toți cei care pot să-l ajute sunt rugați să ia legătura cu mama acestuia Ancuța Dascălu pe adresa : https://www.facebook.com/any.anyy.792.

„Bună ziua! Din ❤️ pentru ❤️! Rugăminte… Elevul nostru, Șipot Ioan Alexandru, din clasa a V-a Neagra Șarului, se află pe lista de asteptare pentru transplant renal(momentan funcționează doar un rinichi sub 20%).Vă trimit un nr de cont deschis la Raiffeisen bank, pe numele Dascălu Ancuța, unde, dacă doriți, în masura posibilităților, puteți dona o sumă de bani, deoarece costurile cu tratamentul, deplasările la Iași și intervenția care sperăm să fie cât mai repede, necesită costuri. Vă mulțumesc , în numele meu și al mamei! RO67RZBR0000060023754487 Raiffeisen Bank, -Dascălu Ancuța”, a transmis Mirela Kuczak Ciofu, profesor Școala Gimnazială Neagra Șarului.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :