Un băieţel în vârstă de 12 ani din Șaru Dornei are nevoie urgent de un transplant renal

AcasăEvenimentUn băieţel în vârstă de 12 ani din Șaru Dornei are nevoie...

Un băieţel în vârstă de 12 ani, din localitatea Neagra Șarului, comuna Șaru Dornei, are nevoie urgent de un transplant renal. Familia acestuia are nevoie de ajutorul nostru pentru a-i asigura copilului tratamentul medicamentos până la efectuarea transplantului.

Problemele lui Alexandru Ioan Șipot au început la câțiva ani după naștere și au urmat ani grei în care acesta și-a petrecut copilăria prin spitale.

Băiatul a fost internat de mai multe ori Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Maria” Iaşi, unde a urmat tratament de specialitate. Ultima dată, acesta a stat internat două luni de zile în spital, funcția rinichilui său drept fiind redusă la mai puțin de 20%.

Potrivit rudelor, Alex a urmat lunar tratament medicamentos, dar în ultimele luni acesta nu a mai dat randament.

Pentru ca Alex să zâmbească din nou are nevoie de ajutorul nostru. Toți cei care pot să-l ajute sunt rugați să ia legătura cu mama acestuia Ancuța Dascălu pe adresa : https://www.facebook.com/any.anyy.792.

„Bună ziua! Din ❤️ pentru ❤️! Rugăminte… Elevul nostru, Șipot Ioan Alexandru, din clasa a V-a Neagra Șarului, se află pe lista de asteptare pentru transplant renal(momentan funcționează doar un rinichi sub 20%).Vă trimit un nr de cont deschis la Raiffeisen bank, pe numele Dascălu Ancuța, unde, dacă doriți, în masura posibilităților, puteți dona o sumă de bani, deoarece costurile cu tratamentul, deplasările la Iași și intervenția care sperăm să fie cât mai repede, necesită costuri. Vă mulțumesc , în numele meu și al mamei! RO67RZBR0000060023754487 Raiffeisen Bank, -Dascălu Ancuța”, a transmis Mirela Kuczak Ciofu, profesor Școala Gimnazială Neagra Șarului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite