vineri, mai 20, 2022
26.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUn bărbat a fost depistat conducând cu un permis fals, după ce...

Un bărbat a fost depistat conducând cu un permis fals, după ce a făcut o depășire neregulamentară

Un bărbat a fost depistat conducând cu un permis fals, după ce a făcut o depășire neregulamentară

Sâmbătă după-amiază, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce executa activităţi specifice în cadrul unei acţiuni pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză şi a normelor care reglementează depăşirea, pe DJ 177A, în localitatea Doroteia, oraşul Frasin, au oprit pentru control un autoturism care circula din direcţia Stulpicani, către Frasin şi care a efectuat o depăşire neregulamentară pe trecerea pentru pietoni, semnalizată corespunzător cu marcaje şi indicatoare rutiere, din satul Doroteia.

Cu ocazia controlului, la volanul autoturismului cu datele de mai sus a fost identificat un bărbat de 47 ani, din comuna Comăneşti.

Solicitându-i-se să prezinte documentele sale şi ale autoturismului, conducătorul auto a înmânat cartea de identitate, certificatul de înmatriculare şi poliţa de asigurare obligatorie R.C.A., precum şi un permis de conducere categoriile „A1, A, B1, B, C1,C, care prezenta însă suspiciuni cu privire la autenticitate.

Din acest motiv s-a procedat la efectuarea de verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat faptul că cel în cauză nu figurează ca deţinător de permis de conducere pentru niciun fel de categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: