Un bărbat a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească, la Ipotești

Un bărbat a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească, la Ipotești.

Lucrătorii SPR 2 Ipoteşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Ipotești, cu privire la faptul că un bărbat de 51 ani, din municipiul Suceava, s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Polițiștii au stabilit că bărbatul locuia în satul Lisaura, comuna Ipotești, împreună cu concubina sa, de aproximativ un an.

Din discuțiile avute cu femeia a rezultat faptul că în seara de 28 februarie a dormit împreună cu concubinul său, urmând ca în dimineața de 01 martie să plece împreună la serviciu.

La ora 04.20, aceasta s-a trezit pentru a pleca la serviciu, moment în care a constatat că bărbatul nu mai era în pat lângă ea.

Femeia l-a căutat prin gospodărie și l-a găsit spânzurat cu o funie de o grindă în magazia corp comun cu locuința. A apelat SNUAU 112 și în scurt timp la fața locului a ajuns un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență pe corp, altele decât cele specifice prin strangulare și a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră