vineri, mai 20, 2022
26.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUn bărbat beat și fără permis a provocat un accident rutier, la...

Un bărbat beat și fără permis a provocat un accident rutier, la Câmpulung Moldovenesc

Un bărbat beat și fără permis a provocat un accident rutier, la Câmpulung Moldovenesc. Individul în vârstă de 35 de ani din comuna Fundu Moldovei a fost reținut pentru 24 de ore.

Echipajul de poliție din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce își desfășura atribuțiile de serviciu, vineri după-amiază, pe raza municipiul Câmpulung Moldovenesc, strada Calea Bucovinei, l-a identificat pe un bărbat de 35 de ani din comuna Fundu Moldovei, care a condus autoturismul pe strada Calea Bucovinei, și care a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Cu ocazia cercetarilor efectuate dar și din discuțiilor purtate cu cel în cauză s-a constatat faptul că acesta emană halenă alcoolică, sens în care i s-a solicitat să se supună unei testări cu aparatul alcooltest, acesta fiind de acord.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.

Cu ocazia discuțiilor purtate bărbatul, a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

În urma cercetărilor, organele de cercetare penală au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, față de bărbatul de 35 de ani, iar acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: