luni, iulie 4, 2022
31.6 C
Suceava
AcasăEvenimentUn bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața după ce mai...

Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața după ce mai multe panouri au căzut peste el

Un bărbat de 38 de ani, din municipiul Piatra Neamț, și-a pierdut viața după ce mai multe panouri au căzut peste el.

Secţia de Poliţie Burdujeni, din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, a fost sesizată duminică, în jurul orei 11.00, prin SNUAU 112 cu privire la faptul un bărbat s-a accidentat grav în urma manipulării unor panouri ce se aflau într-un camion, care era parcat în parcarea Shopping City Suceava.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 38 de ani, din municipiul Piatra Neamț, având un contract încheiat cu reprezentanții Shopping City Suceava, a venit pentru a monta mai multe panouri, în vederea amplasării unui patinoar în parcarea centrului comercial. Acesta împreună cu ceilalţi asociaţi au început să descarce materialele necesare, dintr-un camion.

Bărbatul de 38 de ani s-a urcat în remorca autoutilitarei, după care a desfăcut chinga care asigura mai multe panouri din PVC cu cadru metalic, iar ceilalţi asociaţi le transportau cu braţele până la locul de amplasare.

Într-un moment de neatenţie, trei panouri din PVC cu cadru metalic, care erau sprijinite de peretele remorcii, s-au prăbuşit, lovindu-l astfel pe bărbat, în zona capului.

La sosirea echipajului medical, acesta nu prezenta semne vitale, lucrătorii de la Serviciul de Ambulanţă constatând decesul bărbatului, diagnosticându-l cu traumatism cranian frontal sever, cu înfundare, leziuni incompatibile cu viaţa.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunile de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate sănătate în muncă”.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: