Un bărbat de 47 de ani din Ipotești a murit după ce i s-a făcut rău la biserică

Un bărbat de 47 de ani din Ipotești a murit după ce i s-a făcut rău la biserică.

Lucrătorii Secție 9 Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați, duminică seară, prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a decedat la Biserica Penticostală din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, un bărbat de 47 ani din comuna Ipotești, în timp ce participa la slujbă, aflându-se pe o bancă, i s-a făcut rău, motiv pentru care ceilalți participanți la slujbă l-au ridicat de pe bancă și s-au deplasat cu el spre ușa de acces. După ce a fost transportat aproximativ 10 metri, în dreptul scărilor care fac accesul în biserică, acesta și-a pierdut conștiința moment în care a căzut.

La fața locului a intervenit un echipaj medical din cadrul Ambulanței Suceava, care a constatat decesul persoanei în cauză, stabilindu-se ca diagnostic preliminar ”stop cardiorespirator iresuscitabil”.

Bărbatul era cunoscut cu probleme medicale cardiace. Acesta nu prezenta urme de violență la nivelul corpului, neexistând indicii cu privire la comiterea vreunei fapte penale.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră