luni, ianuarie 17, 2022
0.9 C
Suceava
AcasăEvenimentUn bărbat de 47 de ani din Șcheia și-a pierdut viața în...

Un bărbat de 47 de ani din Șcheia și-a pierdut viața în urma unui accident de muncă

- Advertisement -

Un bărbat de 47 de ani din Șcheia și-a pierdut viața în urma unui accident de muncă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, marți după-amiază, în jurul orei 15.20, bărbatul se afla la locul de muncă, respectiv la o fabrica de mobilă din municipiul Suceava.

La un moment dat, acesta a vrut să mute împreună cu alți doi colegi niște plăci de pal pentru a putea scoate alte plăci, aflate în spatele celor menționate. Bărbatul era poziționat la mijlocul plăcilor, ținându-le din zona respectivă, iar ceilalți doi muncitori țineau plăcile de capete. La un moment dat, fiind aplecate un număr de aproximativ șase plăci spre acesta și fiind ținute de el și de ceilalți doi bărbați, victima a luat mâinile de pe placă.

În acel moment, ceilalți doi colegi nu au mai reușit să țină acele plăci ce însumau aproximativ 400 kg, acestea căzând spre bărbatul de 47 de ani. În momentul în care a căzut, victima a fost prinsă între plăcile de pal și niște blaturi aflate în imediata apropiere. La scurt timp după lovitură, bărbatul a rămas în stare de inconștiență.

La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, declarând decesul acestuia.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunile de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: