Un bărbat din Arbore a ajuns la psihiatrie după ce și-a incendiat locuința de două ori în aceeași zi

AcasăEvenimentUn bărbat din Arbore a ajuns la psihiatrie după ce și-a incendiat...

Un bărbat din Arbore a ajuns la psihiatrie după ce și-a incendiat locuința de două ori în aceeași zi.

La data de 24 ianuarie, în jurul orei 18.30, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Solca au fost sesizați prin SNUAU 112, de un bărbat din comuna Arbore, că fratele său a dat foc la casă.

La fața locului a fost identificat autorul, în stare avansată de ebrietate, care le-a arătat polițiștilor locul unde focul se propaga în interiorul locuinței sale, și a negat faptul că el ar fi sunat la SNUAU 112.

Totodată la fața locului a fost identificat fratele apelantului, care se afla în stare avansată de ebrietate și a declarat că fratele său, care este bolnav psihic, și-a dat foc la casă.

Incendiul a fost localizat și stins de către pompierii ajunși la fața locului, fără a se fi propagat în exteriorul locuinței.

Din declarația unei vecine a reieșit faptul că în cursul zilei de 24 ianuarie, cel care a sunat la 112 și-a incendiat locuința iar apoi a părăsit locul, incendiul fiind stins de către nepotul ei, iar ulterior în jurul orelor 18.00, individul a revenit la domiciliu și a dat foc în casă din nou iar apoi i-a spus vecinei sale să sune la poliție.

Potrivit polițiștilor, bărbatul este cunoscut cu probleme psihice de sănătate fiind internat de mai multe ori la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Rădăuți. De asemenea, acesta și-a mai incendiat locuința de mai multe ori.

Individul a fost internat în Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Rădăuți.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiuni de ”distrugere din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite