sâmbătă, septembrie 24, 2022
10.7 C
Suceava
AcasăEvenimentUn bărbat din Baia și-a incendiat intenționat casa FOTO

Un bărbat din Baia și-a incendiat intenționat casa FOTO

Un bărbat din Baia și-a incendiat intenționat casa. Incidentul s-a petrecut duminică la prânz.

Patrula de serviciu din cadrul S.P.R. 7 Mălini, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Baia, a observat pe strada Ștefan cel Mare, un imobil din care ieșea fum puternic prin geamurile și ușa casei, iar în interior pe podea, ardeau mai multe materiale textile.

În curtea locuinței ce ardea, a fost identificat un bărbat de 49 ani, localnic, cunoscut cu probleme psihice, acesta strigând în gura mare că a dat foc la locuință, după care a intrat într-un alt imobil din aceeași curte, strigând că va da foc la toate locuințele din curte.

Au fost alertați pompierii din cadrul ISU Bucovina și în același timp individul a fost imobilizat de către lucrătorii de poliție și ulterior a fost transportat și internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Baia și Cornu Luncii, au intervenit cu patru autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul locuinței și în interiorul acesteia, cu pericol de propagare la întreaga construcție, dar și la alte două case de locuit, aflate în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore și au ars aproximativ 50 metri pătrați din acoperiș, elemente de tâmplărie și materiale textile. S-au degradat pereții portanți ai locuinței.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de „distrugere”.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: