miercuri, ianuarie 19, 2022
2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUn bărbat din Bilca a fost depistat de polițiștii de frontieră în...

Un bărbat din Bilca a fost depistat de polițiștii de frontieră în timp ce transporta țigări de contrabandă cu o roabă

- Advertisement -

Un bărbat din Bilca a fost depistat de polițiștii de frontieră în timp ce transporta țigări de contrabandă cu o roabă

În data de 21 octombrie, la nivelul Serviciului Poliției de Frontieră  Suceava, s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 15.40, oamenii legii au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Bilca, o persoană care se deplasa spre interiorul țării şi încerca să transporte cu ajutorul unei roabe improvizate, mai multe colete voluminoase.

Imediat, s-a acționat pentru oprirea persoanei în cauză, un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani, domiciliat pe raza localităţii Bilca.

La fața locului, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete care conțineau cantitatea de 4.546 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 53.188 lei.

Totodată, au fost anunțate autoritățile de frontieră din Ucraina despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: