Un bărbat din Cajvana a fost reținut pentru 24 de ore pentru furt calificat

Stire din :

Un bărbat de 51 de ani, din orașul Cajvana, a fost reținut pentru 24 de ore pentru furt calificat.

Marți dimineață, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, au fost sesizați de o femeie de 62 ani din comuna Pârteștii de Jos, sat Vârfu Dealului, că i s-a spart casa.

Femeia s-a deplasat marți dimineață de la locuința sa, la o altă casă pe care o deține pe raza localității Vârfu Dealului, unde nu locuiește nimeni, ocazie cu care a constatat faptul că, persoane necunoscute au pătruns în bucătăria de vară, însă nu a intrat să verifice dacă s-au sustras bunuri.

Cu ocazia cercetărilor, s-a constatat faptul că, în noaptea de 13 spre 14 februarie, autori necunoscuți, prin escaladarea gardului, au pătruns în curtea locuinței femeii, după care s-au deplasat la bucătăria de vară. După ce au forțat sistemul de închidere al ușii de acces în holul bucătăriei de vară, autorii au sustras bunuri de mică valoare.

Cu ocazia investigațiilor, s-a stabilit că autorul furtului este un bărbat de 51 ani, din orașul Cajvana, persoană care a fost identificată în noaptea de 14 februarie de echipajul de poliție din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, și care avea asupra sa bunurile reclamate ca fiind sustrase.

Față de individ, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Totodată, autorul, cu ocazia audierii în calitate de suspect în altă cauză, a recunoscut fapta comisă în dauna femeii de 62 de ani

În cauză s-au întocmit un dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de “furt calificat”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :