Un bărbat din Comănești a fost depistat beat și fără permis la volan după ce a provocat un accident

AcasăEvenimentUn bărbat din Comănești a fost depistat beat și fără permis la...

Un bărbat din Comănești a fost depistat beat și fără permis la volan după ce a provocat un accident

La data de 18 februarie, în jurul orei 01.30, în timp ce polițiștii din cadrul S.P.R. 5 Dărmănești executau serviciul de patrulare pe raza satul Soloneț, comuna Todirești, s-au sesizat din oficiu despre faptul că un autoturism este ieșit în afara părții carosabile pe partea dreapta a DJ 178A pe sensul de mers Todirești-Comănești și prezintă avarii.

În interiorul autoturismului, la volanul acestuia se afla un bărbat de 34 ani, cu domiciliul în sat Humoreni, comuna Comănești, și care nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice. Totodată, s-a constatat că autoturismul nu deține poliță RCA valabilă și nu are efectuată inspecția tehnică periodică.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, urmând a fi soluționat procedural de către polițiștii din cadrul S.P.R. 5 Dărmănești.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite