duminică, octombrie 17, 2021
Acasă Eveniment Un bărbat din comuna Slatina a fost găsit mort în albia unui pârâu

Un bărbat din comuna Slatina a fost găsit mort în albia unui pârâu

Un bărbat din comuna Slatina a fost găsit mort în albia unui pârâu.

SPR 7 Mălini a fost sesizată prin SNUAU 112, marți după-amiază, de către o femeie din comuna Slatina, despre faptul că, un bărbat s-a înecat în pârâul Ciumârna din aceeași localitate.

Persoana găsită decedată este un bărbat de 59 ani, din comuna Slatina.

Din discuțiile purtate cu persoanele aflate la fața locului a reieșit faptul că, la data de 14 septembrie, bărbatul a efectuate lucrări specifice pe lângă gospodăria unei localnice, în acest timp consumând și băuturi alcoolice, după care, în jurul orei 15.00, acesta a plecat spre locuința sa, ce se afla în apropiere. În jurul orelor 18.00, a fost găsit decedat în albia pârâului Ciumârna, aflat în apropierea casei sale, bărbatul căzând de pe o punte de la înălțimea de circa doi metri. Potrivit martorilor, puntea respectivă are o singură balustradă de protecție pe partea dreaptă.

Bărbatul era cunoscut ca fiind consumator frecvent de băuturi alcoolice, acesta lucrând cu ziua pe la vecini, pentru a se întreține. Totodată, acesta era cunoscut ca având afecțiuni medicale, căzând de mai multe ori pe jos în urma pierderii echilibrului. La fața locului a ajuns un echipaj SAJ Fălticeni, care a constatat decesul bărbatului.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei exacte a decesului.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri