Un bărbat din Dorna Arini a fost găsit mort la locul de muncă

Un bărbat din Dorna Arini a fost găsit mort la locul de muncă.

Poliția Municipiului Vatra –Dornei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat de 59 de ani, din comuna Dorna Arini, în timp ce se afla la punctul de lucru S.C. Ofz Bucovina S.R.L. a fost găsit inconștient de către un coleg, solicitând ambulanța la fața locului.

Bărbatul de 59 de ani este angajat ca paznic la firma respectivă, punctul de lucru din comuna Dorna Arini, care are ca activitate principală extracția minereurilor feroase.

În dimineața zilei de joi, acesta a fost dus la serviciu de un alt coleg și împreună au pus în funcțiune un generator de curent electric pe benzină, pentru pornirea unor pompe de apă, deoarece sediul societății nu era conectat la rețeaua de curent electric în urma unor lucrări a firmei specializate de energie electrică.

Ulterior bărbatul a rămas singur la sediul societății, iar în jurul orelor 16.00 a fost contactat telefonic de către colegii de lucru, acesta nu a răspuns, ocazie cu care un angajat al societății s-a deplasat la punctul de lucru, iar la parterul imobilului l-a găsit pe acesta inconștient.

La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Serviciului de Ambulanță Vatra Dornei, care au procedat la efectuarea măsurilor de prim ajutor însă fără rezultate, ulterior constatând decesul victimei.

În încăperea în care a fost găsit bărbatul se simțea miros de gaze, iar în camera alăturată a fost identificat generatorul de curent electric. Acesta nu funcționa, în rezervor nu mai era combustibil și butonul de pornire era în poziția ON.

Trupul neînsuflețit al bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost depus la morga Spitalului Vatra Dornei, în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz reprezentanții I.T.M. Suceava fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „uciderea din culpă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră