Un bărbat din Dumbrăveni este în stare gravă la spital după ce a fost lovit de două mașini într-o singură zi

Stire din :

Un bărbat din Dumbrăveni este în stare gravă la spital după ce a fost lovit de două mașini într-o singură zi.

Duminică, în jurul orelor 13.00, bărbatul de 74 ani din satul Dumbrăveni, se deplasa cu bicicleta pe DN29 în localitatea Salcea, moment în care a intrat în coliziune cu autoutilitară, care circula în fața sa.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

Bărbatul a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava de echipajul SMURD conștient, stabil hemodinamic fiind policontuzionat cu traumatism cranio cerebral minor, contuzie toraco-abdominală. Acesta nu a necesitat internare și a părăsit unitatea medicală.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Biciclistul a fost testat și el cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 19.25, bărbatul de 74 ani a fost implicat într-un nou eveniment rutier.

Astfel, un bărbat din satul Capu Câmpului, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, dinspre str. Traian Vuia înspre str. Ana Ipătescu, l-a surprins și accidentat pe bărbatul de 74 ani, care traversa strada prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 74 ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Bărbatul de 74 de ani a fost adus la Spitalul Județean Suceava în stare gravă, politraumatizat, intubat și ventilat mecanic prezentând traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng.

Acesta nu a fost fi testat cu aparatul etilotest, recoltându-i-se mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ vătămare corporală din culpă”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :