luni, iulie 4, 2022
31.8 C
Suceava
AcasăEvenimentUn bărbat din Fântâna Mare a pus poliția pe drumuri după ce...

Un bărbat din Fântâna Mare a pus poliția pe drumuri după ce a reclamat un furt imaginar

Un bărbat din Fântâna Mare a pus poliția pe drumuri după ce a reclamat un furt imaginar

Lucrătorii SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 despre un furt de baloți de fân de pe un câmp.

Din relatările apelantului, a reieșit faptul că în ziua de 18 iunie, în intervalul orar 17.00-18:00, a mers la un teren, situat în extravilanul satului Fântâna Mare, unde a îmbalotat niște fân, rezultând un număr de 46 baloți.

Ulterior s-a deplasat în comună pentru a căuta un mijloc de transport, iar când a revenit pentru a încărca baloții, a constat faptul că aceștia au fost sustrași de pe teren de persoane necunoscute.

Au fost efectuate verificări și căutări pe raza comunei Fântâna Mare și Baia, însă nu au fost obținute date referitoare la furt, în zonă nefiind camere de supraveghere și nici persoane care să fi văzut evenimentul.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la 700 lei.

Ulterior, patrula din cadrul S.P.R.1 Vadu Moldovei, în intervalul orar 04.00-05.00, a continuat verificările în zona terenului aparținând persoanei vătămate, ocazie cu care, la o distanță de aproximativ 500 metri, a fost identificat un teren poziționat paralel, față de cel indicat inițial, având aproximativ aceleași dimensiuni, ocazie cu care au fost identificați un număr de 46 de baloți. S-a luat legătura telefonic cu persoana vătămată, care s-a prezentat la terenul identificat și care a declarat faptul că terenul îi aparține și a făcut o confuzie pe fondul consumului de alcool din timpul zilei precedente.

Bărbatul urmează să fie sancționat conform art. 11, din Legea 61/91 R.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: