Un bărbat din Forăști a fost împușcat de polițiști în picior, după ce i-a amenințat cu un topor

Stire din :

Un bărbat din Forăști a fost împușcat de polițiști în picior, după ce i-a amenințat cu un topor

Luni dimineață, în jurul orei 09.00, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 că un bărbat de 48 ani din satul Manolea, comuna Forăști se manifesta agresiv la domiciliu, agresandu-și fratele și cumnata.

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu formată din doi polițiști. În momentul în care polițiștii s-au deplasat către poarta curții locuinței la care a fost sesizat scandalul, agresorul a ieșit din curte având asupra sa un topor cu care a început să amenințe polițiștii.

Polițiștii l-au somat pe agresor să înceteze acțiunea ostilă, însă acesta s-a îndreptat amenințător către ei, în acel moment unul dintre polițiști executând un foc de armă în plan vertical și ulterior două focuri în direcția membrelor inferioare ale agresorului.

Agresorul a fost atins de un proiectil la nivelul piciorului drept, suferind o rană superficială, fără retenție de glonț. Rana a fost toaletata de către echipajul medical solicitat la fața locului.

Ulterior, după evaluarea medicală, agresorul a fost încătușat și preluat în custodie de către polițiști.

După efectuarea activităților procedurale bărbatul a fost condus si internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Județean Suceava.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului din cadrul unității de parchet competente.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :