duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUn bărbat din Frasin a fost reținut după ce și-ar fi ucis...

Un bărbat din Frasin a fost reținut după ce și-ar fi ucis în bătaie o vecină

- Advertisement -

Un bărbat din Frasin a fost reținut după ce și-ar fi ucis în bătaie o vecină. Acesta este acuzat de comiterea infracțiunii de „omor calificat”.

În cursul zilei de 24 octombrie, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112 de către o femeie din orașul Frasin, cu privire la faptul că sora sa în vârstă de 62 ani a decedat în locuința unui bărbat de 60 ani din aceeași localitate.

La fața locului, a fost identificat cadavrul femeii de 62 de ani, pe podea, pe o plapumă, lângă pat. La examinarea cadavrului, pe suprafața acestuia, atât la nivelul capului, cât și pe membrele inferioare și pe corp, au fost observate echimoze fără a se putea însă stabili vechimea acestora.

Proprietarul imobilului respectiv, care era în stare de ebrietate, a declarat faptul că se cunoștea cu persoana decedată și că aceasta obișnuia să îl viziteze, ocazie cu care consumau băuturi alcoolice.

Acesta le-a declarat polițiștilor că femeia a ajuns la domiciliul său la data de 24 octombrie, în jurul orei 02.00, și se afla în stare de ebrietate. În legătură cu poziția în care a fost găsit cadavrul, bărbatul susține că, cel mai probabil, în timpul somnului, femeia a căzut din pat, din cauza stării de ebrietate în care se afla, fiind găsită în această poziție, decedată, în dimineața zilei de 24 octombrie. În aceste împrejurări, proprietarul locuinței a anunțat-o direct pe sora persoanei decedate, care locuiește în apropiere și care a reclamat decesul surorii sale la numărul de urgență 112.

În cursul zilei de 25 octombrie a fost efectuată necropsia și medicii legiști au stabilit că moartea femeii a fost violentă. Decesul a fost cauzat de insuficiența cardio-respiratorie acută consecința unui politraumatism cu traumatism cranio-facial, traumatism cervical și traumatism toraco-abdominal.

În urma cercetărilor investigativ operative și de cercetare penală Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus începerea urmăririi penale față de suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „omor calificat” fiind emisă și o ordonanță de reținere pe numele acestuia. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: