Un bărbat din Hârtop s-a urcat beat la volan, a provocat un accident rutier și a fugit de la fața locului

Un bărbat din Hârtop s-a urcat beat la volan, a provocat un accident rutier și a fugit de la fața locului

Secţia 12 Poliţie Rurală Preuteşti a fost sesizată prin „SNUAU 112” cu privire la faptul că marți, în jurul orei 12.00, pe DJ 208 C în localitatea Hârtop a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto a plecat de la fața locului și pare a fi sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii deplasaţi la locul evenimentului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208 C din localitatea Hârtop, un bărbat din municipiul Fălticeni a fost acroşat de autoturismul condus de un localnic de 50 de ani, care circula din sens opus.

Ulterior la sediul Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti s-a prezentat şi conducătorul auto de 50 de ani.

Ambii conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din municipiul Fălticeni şi de 0,87 mg/l alcool pur în aer expirat în cazul bărbatului de 50 de ani, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră