Bucovina MediaEvenimentUn bărbat din Humoreni și-a incendiat casa

Un bărbat din Humoreni și-a incendiat casa

Un bărbat din Humoreni și-a incendiat casa.

Lucrătorii SPR 5 Dărmănești au fost sesizați, miercuri seară, prin SNUAU 112 de către o femeie din satul Humoreni, comuna Comănești, despre faptul că un bărbat de 35 ani, din aceeași localitate, a dat foc la un imobil.

Polițiștii au stabilit că, individul locuiește într-un imobil pe raza localității Humoreni, în aceeași curte cu sora lui, ambele imobile aparținând tatălui acestora.

Miercuri seară, în jurul orei 18.30, bărbatul de 35 de ani, care se afla într-o stare avansată de ebrietate, a fost văzut de către sora sa părăsind domiciliul și îndreptându-se grăbit către dealul, aflat în proximitatea locuinței.

Imediat femeia a observat un nor de fum care ieșea din imobilul în care locuiește fratele său, imobil distrus prin incendiere la data de 06 august. Aceasta a sunat imediat la 112.

La fața locului s-a deplasat un detașament din cadrul ISU Suceava și pompierii voluntari din cadrul Primăriei Comănești. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 10 min, fiind incendiat numai patul ce se afla în locuință.

Vecinele piromanului au declarat faptul că în data de 31 august, în timp ce se aflau pe drumul public din localitatea Humoreni, s-au întâlnit cu acesta, care le-a amenințat cu incendierea locuințelor.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere prin incendiere” și „amenințare”.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI