Un bărbat din Rotunda a fost găsit mort în albia râului Siret

Un bărbat din Rotunda a fost găsit mort în albia râului Siret.

Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată, marți după-amiază, despre faptul că în albia râului Siret, în zona numită Cioroi, plutește cadavrul unei persoane de sex masculin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana decedată este un bărbat de 61 ani, din satul Rotunda, orașul Liteni.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit la aproximativ 20 de metri în albie, față de malul râului Siret.

Acesta a fost identificat de către sora acestuia, care le-a spus polițiștilor faptul că defunctul a plecat de la locuința comună din satul Rotunda, orașul Liteni în dimineața zilei de 18 iulie și nu s-a mai întors.

Femeia le-a mai spus oamenilor legii că, în timp ce a ieșit din curte, bărbatul i-a spus: „să nu mă căutați, eu plec și nu mă mai vedeți niciodată”.

La fața locului au intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni pentru scoaterea bărbatului din albia râului Siret, dar și un echipaj din cadrul S.A.J. Suceava, care a confirmat decesul acestuia.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră