Un bărbat din Salcea cu probleme respiratorii a murit pe marginea drumului în timp ce aștepta ambulanța

AcasăEvenimentUn bărbat din Salcea cu probleme respiratorii a murit pe marginea drumului...

Un bărbat în vărstă de 68 de ani din oraș Salcea a murit în timp ce aștepta ambulanță.

Joi dimineață, în jurul orei 03.00, bărbatul s-a trezit și i-a spus soției că se simte rău și că respiră cu dificultate, motiv pentru care a apelat SNUAU 112 și a solicitat o ambulanță.

Până la sosirea ambulanței, acesta și-a pregătit hainele necesare pentru internare și portofelul, s-a îmbrăcat și a ieșit în întâmpinarea ambulanței, dar la scurt timp a fost găsit inconștient pe acostamentul părții carosabile a D.N. 29, de către un alt echipaj de ambulanță care se deplasa către Spitalul Județean de Urgență cu un pacient. I-au fost efectuate manevrele de resuscitare de către primul echipaj până la sosirea celui solicitat, însă fără succes, fiind declarat decesul acestuia.

Bărbatul nu prezenta semne de violență sau urme care să creeze suspiciunea că ar fi fost victima unui accident rutier sau a vreunei agresiuni.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava pentru efectuarea autopsiei în vederea stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii fac cercetări în cauză și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite