Un bărbat din Șcheia a furat o sticlă de coniac dintr-un supermarket și s-a apucat de băut imediat ce a trecut de casa de marcat

Stire din :

Un bărbat din Șcheia a furat o sticlă de coniac dintr-un supermarket și s-a apucat de băut imediat ce a trecut de casa de marcat

Miercuri după-amiază, polițiștii SPR 9 Şcheia au fost sesizaţi că o persoană a furat bunuri din magazinul Profi din comuna Șcheia, satul Sf. Ilie.

Polițiștii au stabilit că, un bărbat de 36 de ani, din comuna Șcheia, a intrat supermarketul respectiv și de la raionul de băuturi alcoolice a luat de pe raft o sticlă de Alexandrion de 0,7 litri și două sticle de Cava d’ Oro de 0,2 litri, iar de la raionul cu sucuri o sticlă de suc.  

În timp ce se deplasa spre casa de marcat, bărbatul a ascuns sub geacă cele trei stricle de băuturi alcoolice, iar sticla de suc a prezentat-o la casa de marcat și a plătit-o.

După ce a trecut de casa de marcat, bărbatul a fost depistat de casieră că a trecut de casă fără să plătească cele trei sticle de băuturi alcoolice ce le avea ascunse sub geacă.

Aflându-se trecut de casa de marcat, individul a deschis sticla de Alexandrion și a consumat o parte din conținut.

Bărbatul nu a recunoscut furtul, cu toate că cele sesizate au fost confirmate de înregistrările de pe sistemul de supraveghere video din interiorul magazinului.

Având în vedere starea de agitație psihomotorie, acesta a fost condus la Spitalul Județean Suceava în vederea internării la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Lucrătorii de poliție l-au sancționat și contravențional cu suma de 500 lei pe Lucian Ioan pentru consumul de băuturi alcoolice în incinta magazinului. 

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :