spot_img

Un bărbat din Siminicea a murit după ce a intrat să se scalde în râul Siret

AcasăEvenimentUn bărbat din Siminicea a murit după ce a intrat să se...

Un bărbat din Siminicea a murit după ce a intrat să se scalde în râul Siret

Joi după-amiază, în jurul orei 17:30, V.B. din comuna Siminicea s-a deplasat împreună cu doi prieteni la râul Siret.

După ce au ajuns pe malul râului Siret, șoferul a rămas la autoturismul cu care s-au deplasat la locul respectiv, iar ceilalți doi au mers pe jos, în amonte, până sub podul denumit popular „Podul Nemților”, la o distanță de aproximativ 500 metri de autoturism.

Aici, V.B. s-a dezbrăcat și i-a dat hainele amicului său, după care a coborât de pe malul stâng al râului Siret, a intrat în apă, a înotat spre centrul râului, de aici s-a întors înapoi către mal, după care a vrut să se întoarcă iar spre centrul râului Siret, însă nu a mai reușit, a băgat capul în apă și a încetat să mai miște. Amicul de pe mal a intrat în panică și a strigat la șofer după ajutor. La scurt timp, pe mal au ajuns mai multe persoane, dar nu au intrat în apă pentru că nu știau să înoate, iar apa avea o adâncime considerabilă în locul respectiv. Unul dintre martori a sunat la 112 și a cerut ajutor.

La fața locului a ajuns un echipaj din cadru ISU Suceava cu o barcă pneumatică. Din nefericire pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, trupul neînsuflețit al acestuia fiind extras din apele râului Siret.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în anul 2006, bărbatul a suferit un atac vascular cerebral și avea afecțiuni cardiace, urmând tratament pentru ambele probleme medicale.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img