Un bărbat din Slatina a murit strivit de un tractor

Un bărbat din Slatina a murit strivit de un tractor

Lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală 7 Mălini au fost sesizaţi sâmbătă seară prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat cu privire la faptul că și-a găsit tatăl decedat pe un câmp.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, însoțiți de un tehnician criminalist din cadrul Compartimentului Criminalistic al Poliției Municipiului Fălticeni.

Oamenii legii au stabilit că victima, un bărbat de 71 de ani, din satul Slatina, comuna Slatina locuia singură și deținea un tractor agricol.

În urma verificărilor efectuate și din discuțiile purtate cu fiul bărbatului, s-a stabilit faptul că în data de 26 noiembrie, în jurul amiezii, bătrânul s-a deplasat cu tractorul agricol, în extravilanul comunei Slatina, în zona denumită popular Bălănești Bălți, pentru a ara un teren agricol.

În data de 27 noiembrie, în jurul orelor 17.00, fiul acestuia s-a deplasat la locuința tatălui său negăsindu-l pe acesta la domiciliu, iar tractorul nu se afla în curte. S-a interesat prin vecini, stabilind faptul că tatăl său nu a fost văzut în curtea locuinței în această zi. Acesta a început să-l caute pe tatăl său, deplasându-se în zona denumită popular Bălănești Bălți, unde bătrânul plecase la arat cu o zi înainte, ocazie cu care a găsit tractorul tatălui său răsturnat într-o râpă. Ulterior, bătrânul a fost găsit strivit sub tractor, fiind decedat.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul ISU Suceava – Detașamentul Fălticeni pentru a scoate trupul neînsuflețit al bărbatului de sub tractor și de asemenea a intervenit și un echipaj SAJ Fălticeni care a constatat decesul acestuia.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transporta la morga Spitalului Municipal Fălticeni, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a datei și cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră