luni, ianuarie 17, 2022
0.9 C
Suceava
AcasăEvenimentUn bărbat din Vadu Moldovei a murit la spital, după ce a...

Un bărbat din Vadu Moldovei a murit la spital, după ce a fost adus în șoc hipotermic

- Advertisement -

Un bărbat din Vadu Moldovei a murit la spital, după ce a fost adus în șoc hipotermic.

Lucrătorii SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizați, marți după-amiază, cu privire la faptul că, în jurul orelor 15.40, un bărbat de 56 de ani, din comuna Vadu Moldovei, a decedat la CPU al Spitalului Municipiul Fălticeni.

Polițiștii au stabilit că bărbatul locuia împreună cu fratele său în vârstă de 57 ani, ambii fiind necăsătoriţi şi consumatori de băuturi alcoolice.

În dimineaţa zilei de 19 ianuarie, la locuinţa acestora s-a deplasat vecina lor, care a constat faptul că bărbatul de 57 de ani era în stare vădită de ebrietate, iar fratele său era pe pardoseala camerei în stare de inconştienţă.

Vecina, l-a ridicat şi aşezat pe acesta pe un pat din cameră şi a făcut focul, deoarece în încăperea în care se aflau cei doi era o temperatură scăzută, făcând curăţenie în locuinţa acestora.

Ulterior, în jurul orelor 14.00, femeia a solicitat intervenţia unui echipaj al SAJ Fălticeni, care s-a prezentat la faţa locului de unde l-au preluat şi transportat pe bărbatul de 56 de ani la CPU Fălticeni, unde în jurul orelor 15.40 acesta a decedat, având diagnosticul de stop cardio-respirator şi şoc hipotermic.

Cadavrul a fost depus la morga Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: