Un bărbat din Văratec s-a ales cu dosar penal după ce a amenințat o echipă a primăriei Salcea care făcea dezinfecție

AcasăEvenimentUn bărbat din Văratec s-a ales cu dosar penal după ce a...

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au întocmit dosar penal unui bărbat din satul Văratec orașul Salcea, pentru săvârșirea  infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor, amenințare, incitare la ură și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În data de 04.04.2020, în timpul unei activități de dezinfecție, efectuată de către angajații Primăriei orașului Salcea, în cimitirul ortodox din localitatea Văratec, oraș Salcea, jud. Suceava, în contextul actual al măsurilor de prevenire a răspândirii riscului epidemiologic, o persoană de sex masculin din localitate, a proferat amenințări la adresa personalului Primăriei orașului Salcea, incitând oamenii la nesupunere, la ură împotriva celor ce ocupă funcții publice și a celor care coordonează acțiunile de prevenire în această perioadă, împiedicând astfel derularea acțiunilor de combatere a răspândirii bolilor.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptei şi a stabilirii răspunderii penale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite