Un bărbat din Vulturești și-a bătut cu sălbăticie soția apoi s-a spânzurat

AcasăEvenimentUn bărbat din Vulturești și-a bătut cu sălbăticie soția apoi s-a spânzurat

Tragedie într-o familie din satul Valea Glodului, comuna Vulturești. Un localnic de 68 de ani și-a bătut cu sălbăticie soția din gelozie, apoi s-a spânzurat.

Duminică dimineață, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că în satul Valea Glodului, o localnică de 68 de ani a fost găsită de vecini în casă, având pe corp mai multe urme de lovituri.

La fața locului s-au deplasat oamenii legii care au găsit-o în casă pe femeie și în grajdul locuinței l-au găsit spânzurat pe soțul acesteia.

Discutându-se cu femeia, aceasta a precizat că nu au intrat persoane străine în locuință, și că s-a lovit singură.

La nivelul Postului de poliție Vulturești, nu au fost înregistrate sesizări privindu-i pe cei doi soți și nu se știa despre existența vreunei stări conflictuale între soți.

Din verificări a rezultat faptul că în ultima perioadă relațiile dintre cei doi erau tensionate din cauza faptului că bărbatul era violent. Pe fondul geloziei, acesta obișnuia să își agreseze soția, însă victima nu a sesizat autoritățile. Totodată, în urma audierii unor rude, a reieșit faptul că bărbatului îi fusese prescris un tratament psihiatric, însă în ultima perioadă acesta nu-și mai lua medicamentele.

Din primele cercetări a rezultat faptul că în noaptea de 11 spre 12 iulie, pe fondul unui conflict generat de gelozie, individul și-a agresat soția. Ulterior, s-a deplasat într-o anexă a locuinței (grajd), unde s-a spânzurat cu o funie din material sintetic.

Incidentul a fost sesizat de un vecin, care duminică dimineață a observat ușa de la casa soților larg deschisă.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite